Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Golvet är lava! säsong 2 – då kan vi förvänta oss fortsättningen

Golvet är lava! säsong 2 – då kan vi förvänta oss fortsättningen

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2020

Den nya Netflix-serien "Golvet är lava!" har blivit en av deras mer uppmärksammade på senare tid. Vi på Filmtopp räknar med att det kommer mer av det hysteriska spektaklet.

Ifall du ännu inte sett det, så är Golvet är lava! en ny game show serie på Netflix. Konceptet är inspirerat av tidigare spel och kan milt sagt förklaras som hjärndött: olika lag har i uppdrag att ta sig från ena änden av ett stora rum till det andra – utan att plumsa i golvet som är täckt av lava. För att hålla sig på banan behöver de hoppa på och greppa tag i olika föremål. I potten finns en gedigen summa pengar. 

Så kommer vi att få se Golvet är lava! säsong 2?

Allting pekar på det. 

Serien har bevisat att även de dummaste av idéer kan vara bra idéer. Den må ha ett svagt snittbetyg på IMDb (5.0/10) men bara häromdagen kunde vi se att Golvet är lava! letat sig upp på plats #1 på Netflix amerikanska topplista. I Sverige hittar vi den i skrivande stund på plats #4 bland de mest populära serierna. 

Tittarna verkar ha blivit som besatta av det hela och Netflix kan klappa sig själva på axeln för ännu en succé. 

Eftersom serien inte är storydriven så ser vi inga begränsningar för hur många säsonger den kan spotta ur sig, så länge den förblir omtyckt. I varje fall räknar vi kallt med att få se Golvet är lava! säsong 2 och vi vågar utgå från att den landar på streamingtjänsten vid samma tid på året 2021. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!