Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ginny & Georgia säsong 2 – Detta vet vi

Ginny and Georgia säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2021

Ny säsong bekräftad!

Den mor-och dotterbaserade dramakomedin "Ginny & Georgia" är en av Netflix hetaste titlar just nu. Får vi se mer av serien framöver? Svaret är ett rungande ja!

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Netflix 2021

Sarah Lamperts serie är Netflix senaste bingevänliga coming of age-story där tittaren leds in i en komplett värld som bjuder på humor och värme, men också spännande thriller-segment och engagerande relationsdramatik. Serien har allt för att träffa en bred publik och har också mycket riktigt lockat stort intresse. Är du en av de som undrar ifall vi kommer att få se Ginny and Georgia säsong 2? Här är vad vi vet!

Netflix har nu bekräftat att vi får se en till säsong. Det är sällan de inte bygger vidare på sina populära produktioner. Statistiksajten Flix Patrol visar att serien legat etta på streamingtjänstens internationella topplista under många veckor. Som inte det varit talande nog för en fortsättning, finns det goda storymässiga förutsättningar för Ginny & Georgia säsong 2. Den första säsongen slutar med flera frågor obesvarade och inte minst lär publiken vilja veta mer om Ginnys relation till Marcus. Det finns också mycket kvar att berätta om Ginnys förflutna som kommer ikapp henne. 

Sett dessa? 

När kan vi tänkas se Ginny and Georgia säsong 2?

Vi räknar med att Netflix inom två-tre månader bekräftar att Ginny and Georgia säsong 2 blir verklighet. I dessa tider är det svårt att förutse när den kan tänkas ha premiär, men det är långt ifrån omöjligt att vi får se den under våren 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad gällande seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL