Fubar säsong 2 – detta vet vi

Fubar säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:05 | Publicerad 25 maj 2023 kl. 15:05

He's back – men kommer han tillbaka igen med Fubar?

Den nya actionäventyrsserien "Fubar", med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen, har hittat till Netflix. Alla avsnitt han lanserats på premiärdagen och många har redan arbetat sig igenom den binge-vänliga serien. Något som fått oss att genast undersöka om det även blir en "Fubar" säsong 2.

"Fubar" är Netflix nya actionserie där Arnold Schwarzenegger spelar huvudrollen som en CIA-agent på vippen till pensionen. Innan han faktiskt hinner pensionera sig upptäcker han en familjehemlighet som tvingar ut honom i fältet igen – för ett sista uppdrag på liv och död.

Den åtta avsnitt långa serien hittade till Netflix den 25 maj och med Arnolds namn som dragplåster hade den redan på förhand en gedigen skara fans. Serien är skapad av Nick Santora (Reacher, Most Dangerous Game) och vid sidan om Schwarzenegger ser vi skådespelare som Monica Barbaro, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Jay Baruchel och Milan Carter m.fl.

Seriens fartfyllda avsnitt ligger på 45–60 minuter vardera, men det popcorn-vänliga innehållet har gjort att många snabbt arbetat sig igenom den första säsongen och nu är nyfikna på om det blir en andra säsong av Fubar. Filmtopp har vägt oddsen för seriens framtid...

Fubar säsong 2 – detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer Fubar säsong 2?

I detta nu har Netflix ännu inte gett grönt ljus åt Fubar säsong 2, men det finns mycket som tyder på att det kommer att bli en andra säsong. Streamingjätten har visserligen varit väldigt opålitlig den senaste tiden när det kommer till vilka serier de väljer att ge förnyat förtroende. Med det sagt tyder allt på att det åtminstone finns planer på en uppföljande säsong.

För det första har Netflix inte marknadsfört serien som en miniserie, vilket de tenderar att göra om endast en säsong är planerad. För det andra har Netflix och Arnold ingått ett starkt partnerskap – Fubar följs i juni upp med en dokumentär om stjärnan och i maj annonserade streamingtjänsten till och med att Arnold Schwarzenegger utsetts till Netflix "Chief Action Officer". Det bör med andra ord ligga i allas intresse att hålla serien vid liv, med tanke på till vilken grad Netflix valt att rikta strålkastarljuset mot Arnold.

Något som skulle kunna tala emot en fortsättning är om tittarna inte fastnar för serien. I nuläget är det för tidigt att säga hur populär serien faktiskt är, men vi har svårt att tänka oss att den inte skulle nå ut till en väldigt bred publik.

Blir det en säsong 2 av Fubar kan vi sannolikt räkna med nya avsnitt tidigast om ett år. Ett år mellan säsongerna brukar se ut att vara Netflix målsättning, men som vi lärt oss de senaste åren kan det ibland dröja betydligt längre än så när det kommer till större produktioner, inte minst inom actiongenren.

Filmtopp uppdaterar dig med det senaste så fort vi vet mer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL