Framed! A Sicilian Murder Mystery säsong 2 – premiär på Netflix

Framed! A Sicilian Murder Mystery säsong 2 – premiär på Netflix

  • Netflix
02 mars 2023 kl. 10:03

Ny säsong av den italienska komediserien har landat på Netflix

Serien "Framed! A Sicilian Murder Mystery", en framgångsrik italiensk komediserie, är tillbaka på Netflix med sin andra säsong.

Netflix-serien utspelar sig i Sicilien och är skapad av Leonardo Fasoli och Maddalena Ravagli. I huvudrollerna återvänder italienska komikerduon Salvatore Ficarra och Valentino Picone.

I den första säsongen hamnar huvudkaraktärerna in i många jobbiga situationer efter att de blev misstänkta för ett mord som de inte begick. Bland annat kastas de i fängelse och tvingas dessutom "erkänna" för Maffian att de är skyldiga. Salvo (Ficarra) och Valentino (Picone) stöter på problem överallt, i såväl hemmet som utanför hemmet. Hemma behöver Salvo stå ut med sin otrogna fru och Valentino har problem med sin mamma som aldrig låter honom träffa kvinnor. Samtidigt kan de inte gå utanför dörren utan att riskera att få maffian efter sig.

Premiär för säsong 2 av Framed! A Sicilian Murder Mystery

Framed! A Sicilian Murder Mystery visar vardagslivet hos två vanliga män, vars tillvaro vänds upp och ned och kastar dem in i ett utmanande äventyr. Serien är packad med roliga stunder samtidigt som den har tillfällen där spänningsribban placeras på en hög nivå. Italienska komikerduon Salvatore Ficarra och Valentino Picone bär serien på sina axlar och är underhållande i varje scen som de är med i. 

Säsong 2 tar vid där säsong 1 avslutades. Efter Salvo och Valentino lyckas fly råkar de återigen på Maffia-gängmedlemmen Tonino (Tony Sperandeo). Han fångar Salvo och Valentino efter de kört på Maffia-bossen.

Kommer vi äntligen få reda på vem det var som mördade Alberto Gambino och kommer Salvo och Valentino lyckas fly den här gången?

Säsong 2 av "Framed! A Sicilian Murder Mystery" släpps 2 mars på Netflix

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL