Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2 – Detta vet vi

Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2022

Återvänder det norska true crime-dramat?

Många har nu betat av Netflix nya nordiska kriminalserie och vill veta vad statusen är på Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2. Här är allt vi vet.

I den uppmärksammade nya nordiska dramaserien får vi djupdyka i ett verklighetsbaserat fall om en hustru till en miljardär som plötsligt försvinner. Då tvingas den norska polisen att ta hantera en snårig utredning som kantas av en tät mediebevakning som sätter hård press på dem, samtidigt som flera spår tycks leda dem ut på villovägar. Hela serien finns nu att bingea på Netflix. Kan vi förvänta oss att se Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2?

Trots att serien just nu rankar högt på Netflix topplista, finns det ännu inga uppgifter som tyder på att vi kommer få en andra säsong. Varken av Netflix själva eller produktionens medverkande. Och om du starkt hoppas på att få se mer av serien är vi rädda att det finns en risk för besvikelse. Produktionen är nämligen formad som en miniserie, vilket innebär att den är tänkt att gå i mål med en säsong. Vi ska också ha i beräkningen att berättelsen täcker ett väldigt specifikt fall.

Så skulle Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2 se ut

Försvinnandet: Lørenskog 31 oktober 2018 säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Däremot utesluter vi inte möjligheten att Netflix anammar seriens popularitet för att bygga vidare på dess koncept, detta inte minst då streamingtjänsten tappar prenumeranter och helst vill behålla de dragplåster de har. Med det sagt skulle vi kunna se att de gör som med deras andra verklighetsbaserade skräcksuccé The Haunting of Hill House som fick uppföljaren The Haunting of Bly Manor. Berättelsen flyttade sig, men konceptet förblev det samma.

Hittar skaparna ett annat spännande fall med någon som försvunnit i Norge kan det finnas skäl att våga tro på en ny säsong av Försvinnandet

Filmtopp håller dig uppdaterad om produktionens framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL