Första teasern till "Ronja Rövardotter" är storslagen och stämningsfull

Första klippet från "Ronja Rövardotter" är storslaget och stämningsfullt

  • Netflix
Eric Diedrichs
21 februari 2024 kl. 10:02

Episkt äventyr nalkas

Tidigare i dag blev det känt att "Ronja Rövardotter" snart släpps på Netflix. I samband med detta släpptes en stämningsfull smygtitt från den efterlängtade TV-serien.

Det tog sin tid, men nu är det äntligen klart när Ronja Rövardotter har premiär. För den som inte vet kan vi informera om att serien kommer att släppas på Netflix istället för Viaplay, detta efter att samtliga avsnitt sålts vidare.

Baserad på Astrid Lindgrens älskade klassiker, följer Ronja Rövardotter en ung flickas liv under ett storslaget äventyr. Under sin uppväxt upptäcker Ronja att skogen är en plats fylld av magi och faror, där märkliga varelser bor. Men när hon träffar den unge pojken Birk från ett rivaliserande gäng, inleds en mörk familjefejd och en förbjuden vänskap, samtidigt som en ökänd fogde anländer för att rensa skogen på rövare en gång för alla.

Storslaget och stämningsfullt i första smygtitten

I samband med att Netflix tillkännagav att serien släpps i slutet av mars släppte de också en teaser i vilken vi får en smak av seriens storslagna naturscener – och intensitet. Se klippet ovan för att skapa dig din egen uppfattning om vad som komma skall i en av de mest påkostade svenska produktionerna någonsin.

"Ronja Rövardotter" har premiär på Netflix den 28 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL