Formula 1: Drive to Survive säsong 5 – detta vet vi

Formula 1: Drive to Survive säsong 6 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
27 februari 2023 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

Är en fortsättning bekräftad?

Med nya avsnitt ute av Netflix älskade sportdokumentär är det läge att kolla hur det ser ut inför framtiden. Vad är statusen på "Formula 1: Drive to Survive" säsong 6?

I Netflix fartfyllda sportdokumentärserie får fansen följa med de bästa bilförarna på en spännande resa världen över när de tävlar om att vara allra bäst. Den 24 februari var det dags för en femte vända ute på banan. Men hur ser det framöver gällande Formula 1: Drive to Survive säsong 6, är den beställd av streamingtjänsten och när kan vi förvänta oss att se den? 

Formula 1: Drive to Survive säsong 6 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Du som är orolig över att det inte ska komma några nya avsnitt av serien kan andas ut: en sjätte säsong av Formula 1: Drive to Survive är bekräftad sedan i maj 2022. Netflix gick ut med nyheten om en fortsättning i samband med att de utannonserade den femte säsongen.

När kommer Formula 1: Drive to Survive säsong 6?

Vad gäller ett premiärdatum så finns det ännu inget specifikt datum som spikats. Vi kan däremot förvänta oss att den kommer att släppas i sin helhet innan Formula 1-säsongen 2024 drar igång. Med andra ord under samma tid på året som den aktuella säsongen. Då kommer vi inte minst att få följa Max Verstappens jakt på en tredje raka trofé. 

Filmtopp låter dig veta så snart vi har ett bekräftat premiärdatum för "Formula 1: Drive to Survive" säsong 6.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL