Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Formula 1: Drive to Survive säsong 4 – Detta vet vi

Formula 1: Drive to Survive säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2021

Får vi mer av den populära sportdokumentären?

Idag kan vi se den tredje säsongen av "Formula 1: Drive to Survive" på Netflix. Vad gäller en fjärde säsong ser det minst sagt positivt ut. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Netflix 2021

Den hyllade Netflix-serien Formula 1: Drive to Survive fångar världsmästerskapen på ett spännande och unikt sett, med intressant bakom kulisserna-material och häftiga vinklar. Många är det som undrar ifall vi kommer att få se mer av produktionen i framtiden. Allting pekar på det. 

Netflix har inte bekräftat att vi får se Formula 1: Drive to Survive säsong 4. Däremot finns det uppgifter från Netflix Life som säger att seriens produktionsteam nu spelar in material till den annalkande säsongen av Formel 1 som drar igång den 28:e mars. Tanken är att de senare ska finnas på plats när själva tävlandet väl drar igång. 

Att Netflix fortsätter sin satsning och ger sina prenumeranter Formula 1: Drive to Survive säsong 4 kommer knappast som någon överraskning. Serien har inte bara det starka betyget 8.6/10 på IMDb, den ligger också trea i världen bland Netflix serier just nu. Inte minst är den i skrivande stund etta på Sveriges topplista.  

Serien har hittills släppt sina säsonger på våren, så om allt vill sig väl kommer vi att få se Formula 1: Drive to Survive säsong 4 i februari eller mars 2021. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL