BEKRÄFTAT: Bridgerton säsong 3 har premiär till våren – delas upp i två

Familjen Bridgerton säsong 4 – succéserien får en fortsättning

  • Netflix
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 20 maj 2024 kl. 15:00 | Publicerad 19 maj 2024 kl. 15:19

Säsong 4 av "Familjen Bridgerton" är bekräftad

Den 16 maj hade den första delen av säsong 3 av "Familjen Bridgerton" premiär på Netflix. Trots att säsongen inte är helt slut än så tittar Filmtopp närmare på hur det ser ut inför en fjärde säsong av den omåttligt populära serien.

Mitt under pandemin, 2020, kom den första säsongen av Familjen Bridgerton och blev genast en stor succé. Serien utspelar sig i 1800-talets London där vi får följa societetens olika familjer, som ständigt måste passa sig för vad den anonyma skribenten Lady Whistledown har att skriva om dem. Drama, kärlek, sex, och hemligheter är huvudingredienserna i det här kostymdramat. Serien är baserad på böckerna av Julia Quinn, skapad av Chris Van Dusen och Jess Brownell och är producerad av Shonda Rhimes.

I den tredje säsongen för vi följa Penelope (Nicola Coughlan) som har bestämt sig för att hitta en make, något som är enklare sagt än gjort. Till sin hjälp har hon vännen Colin (Luke Newton), som har lovat att lära henne hur hon ska bete sig för att få ett frieri. Säsongen är uppdelad i två delar, med fyra avsnitt i varje. Första delen hade premiär den 16 maj och del två kommer den 13 juni. Men trots att säsong 3 inte är över än så är såklart alla fans nyfikna på om det blir en säsong 4! 

LÄS ÄVEN: Recension: Familjen Bridgerton (säsong 3, del 1) – slår inga gnistor än

Penelope och Colin.
Foto: Netflix. 

Det blir Familjen Bridgerton säsong 4 

Redan nu vet vi att det mycket riktigt blir en säsong 4 av Familjen Bridgerton, något som bekräftades i april 2021. Och inte nog med det, i en intervju med Variety berättar Shonda Rhimes att hon har planer för ännu fler säsonger, där varje säsong fokuserar på ett av syskonen Bridgerton. 

– Jag har en väldigt specifik plan för hur vi ska göra varje säsong - vilken som är vilken. För man måste verkligen börja introducera de andra syskonen och vad som händer i deras liv för att lägga grunden inför nästa säsong. Vi har pratat igenom det och jag tror att det kan bli 6 säsonger, kanske 7.

Framtidsplanerna kommer kanske inte som någon överraskning med tanke på seriens enorma popularitet, men är ändå ett glädjande besked för alla fans. Om serien följer samma mönster mellan säsongerna lär det dröja något år innan vi får en fjärde säsong, men enligt Rhimes själv ska de ha börjat titta på hur de kan göra nästa säsong snabbare. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Familjen Bridgerton". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL