Föräldrarna Rosario och Alfonso pratar med polisen.

Fallet Asunta säsong 2 – därför lär det inte bli en till säsong

  • Netflix
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 09 maj 2024 kl. 09:05 | Publicerad 08 maj 2024 kl. 11:05

Historien har redan fått ett avslut

I april hade Netflixs nya miniserie "Fallet Asunta" premiär, men trots sin framgång lär det inte bli någon fortsättning på den gripande serien.

Netflixs nya miniserie "Fallet Asunta" utspelar sig i Spanien där den 12-åriga flickan Asunta anmäls försvunnen av sina föräldrar. Men det dröjer inte länge förrän polisen hittar henne död och misstankarna riktas genast mot föräldrarna.

Den här gripande serien är baserad på den verkliga historien om mordet på Asunta Basterra, ett mordfall som skakade hela Spanien 2013. Serien är regisserad av Carlos Sedes och Jacobo Martínez och i huvudrollerna som föräldrarna Rosario och Alfonso ser vi Candela Peña och Tristán Ulloa

Läs även: Nya filmer och serier på Netflix i maj 2024

Asuntas föräldrar.
Foto: Netflix. 

Fallet Asunta säsong 2 – historien har redan fått ett avslut 

Serien har fått stort genomslag och bra kritik. Den har snabbt klättrat uppåt på Netflixs streamingtopp runt om i världen och i skrivande stund ligger den på en femteplats i Sverige.

Men trots dess genomslag lär det inte bli en till säsong. Fallet Asunta är planerad som en miniserie med endast en säsong och eftersom serien är baserad på en sann historia finns det inte mer att berätta. I första säsongen berättas hela historien från början till slut och tittarna får dessutom ett avslut. 

Alla sex avsnitt av "Fallet Asunta" finns att streama på Netflix. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL