Emily in Paris

Emily in Paris säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:12 | Publicerad 26 december 2022 kl. 07:12

Goda nyheter för alla Emilys fans där ute

Den populära Netflixserien landade precis med sin tredje säsong. Många har svept de nya avsnitten med glädje, men hur ser det egentligen ut för "Emily in Paris" säsong 4?

Emily in Paris handlar om en ung amerikansk kvinna vid namn Emily (Lily Collins), som flyttar till Paris för att arbeta på en marknadsföringsbyrå. Hon har fått uppdraget att hjälpa företaget att nå en yngre målgrupp, vilket inte visar sig helt enkelt. Emily måste navigera i den franska kulturen och affärsvärlden, medan hon också försöker att hitta sin plats i den nya staden.

Serien utspelar sig mot bakgrund av den fantastiska staden Paris och ger en inblick i den franska kulturen och livsstilen. Samtidigt handlar den om Emilys personliga resa och hennes försök att hitta sin plats i den nya staden och att hitta sin egen styrka.

Emily in Paris säsong 4
Lily Collins återvänder i "Emily in Paris" säsong 4. Foto: Netflix

Skapad av mannen bakom Sex and the City

Att serien har blivit en enorm internationell succé är kanske inte så konstigt. Mannen bakom den, Darren Star, ligger också bakom succéer som Sex and the City och Younger. Emily in Paris har väckt starka känslor, både positiva och negativa, och har kritiserats för sin klichéfyllda bild av Paris och franska kulturen. Trots detta har serien blivit populär och har fått många trogna fans.

När den nya säsongen nu släpptes klättrade den snabbt upp till att bli den allra mest populära på Netflix.

Emily in Paris säsong 4 blir verklighet

Redan innan den nya säsongen släpptes blev det klart att arbetet med den fjärde är i full gång och sett till vilken cliffhanger vi möttes av i finalavsnittet säger vi bara en sak – tack och lov! Vi vet också att den nya säsongen spelades in samtidigt som den tredje och att Netflix nu håller på med postproduktionen.

Exakt vilka skådespelare som är med är inte klart i dagsläget, men givetvis återvänder Lily Collins i huvudrollen och med absolut största sannolikhet får hon även sällskap av Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Lucien Laviscount (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Samuel Arnold (Julien) och Bruno Gouery (Luc).

Emily in Paris säsong 4
Lily Collins i "Emily in Paris". Foto: Netflix

Då släpps Emily in Paris säsong 4

Något officiellt premiärdatum finns inte ännu, men sett till att säsong 2 släpptes den 21 december 2021 och att säsong 3 släpptes den 21 december 2022 är väl den 21 december 2023 en kvalificerad gissning. Samtidigt så är fjärde säsongen redan inspelad, vilket ger Netflix en möjlighet att ge fansen vad de vill ha tidigare än vad de tidigare har gjort.

Håll dig uppdaterad på Filmtopp om kommande nyheter om "Emily in Paris" säsong 4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL