Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Emily in Paris säsong 3

Emily in Paris säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021

Fansen får återse Emily i Paris!

Nyligen släpptes den andra säsongen av "Emily in Paris" på Netflix, men redan nu längtar den hängivna fanskaran efter Emily in Paris säsong 3. Till dem har vi goda nyheter att dela med oss av!

När Emily in Paris dök upp med sin första säsong tog den världen med storm och blev en av Netflix mest framgångsrika serier. Nu finns den andra säsongen tillgänglig på Netflix, som mötts av positiva reaktioner både från tittarna och kritikerkåren. Säsongen har beskrivits som en snygg, kravlös och trevlig svepning, som får en att vilja se mer.

För den som inte vet är Emily in Paris en romantisk dramakomedi som bjuder på en hel del snygga vyer och kläder när unga Emily får sitt drömjobb i Paris. Men det bjuds också på kärleksrelationer och vänskap. I rollen som Emily ser vi stjärnskottet Lily Collins.

Emily in Paris säsong 3 bekräftad

Netflix har nu gett officiellt klartecken till en inte bara en, utan två nya säsonger av Emily in Paris. Även när inget var bekräftat fanns det mycket som tydde på att vi ska få se mera. Dels för att serien fortsätter att locka tittare över hela världen, dels för att det finns mycket att bygga vidare på i en kommande säsong. Så här har Lily Collins själv i en intervju med Glamour i höstas:

–  Jag hoppas att vi får en tredje säsong, eftersom jag verkligen hoppas att vi får komma tillbaka och föra det här igen.

När kommer Emily in Paris säsong 3?

Emily in Paris säsong 3
Fansen som hållit tummarna för "Emily in Paris" säsong 3 belönas. Foto: Netflix.

Det finns ännu inget bekräftat datum för när den tredje säsongen av Emily in Paris kommer, och inte heller den fjärde. Men sett till seriens tidigare produktionstakt förväntar vi oss att nästa säsong landar framåt vintern. Men mycket kan hända under den rådande pandemin.

Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera! Men tills dess spana in vår lista med "romantiska komedier du måste se"!

 

NÄSTA ARTIKEL