Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Army of the Dead

Efter glädjesiffrorna – Zack Snyder gör Army of the Dead 2

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021

En franchise är född

Actionfilmen "Army of the Dead" har blivit en riktig pangsuccé för Netflix. Till och med till den grad att det planeras allt från prequels till serier.

Zack Snyder är just nu dubbelaktuell. Utöver att fansen jublar över hans nya klippning av Justice League på HBO har han också släppt en dundersuccé på Netflix.

Med Army of the Dead har Snyder gått tillbaka till rötterna. Han debuterade nämligen med zombiefilmen Dawn of the Dead och har nu släppt en, förvisso mer "Snyderaktig", ny film om de levande döda.

Och det var väl tur det. I går kunde vi nämligen meddela att Army of the Dead är en av Netflix mest sedda filmer någonsin med 75 miljoner strömningar.

Framgången verkar förvisso inte har varit helt oväntad. Streamingjätten har sedan tidigare beställt en prequel vid namn Army of Thieves och den animerade serien Army of the Dead: Lost Vegas.

Nu är det dessutom klart att vi får en uppföljare, som än så länge går under namnet Army of the Dead 2 och regisseras av ingen mindre än just Zack Snyder. Men det lär dröja ett tag.

Innan dess ska nämligen Snyder regissera Rebel Moon, en sci-fi kraftigt inspirerad av Star Wars och Akira Kurosawas filmer.

Scrolla vidare för fler nyheter!

NÄSTA ARTIKEL