Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hubie Halloween

Efter Adam Sandler-filmen får hon sparken

  • Netflix
Filmtopp
Ebba Pettersson | Nyhet
16 oktober 2020
Filmtopp
Ebba Pettersson | Nyhet
16 oktober 2020

Skådespelare i ”Hubie Halloween” förlorar jobbet på grund av sin roll i filmen.

Adam Sandlers senaste Netflix-komedi Hubie Halloween har inte enbart varit den mest sedda filmen senaste veckan. Den har även bidragit till att en av skådespelarna förlorat sitt jobb.

Hubie Halloween är den senaste av en rad Adam Sandler-komedier på Netflix. Den utspelar sig i Salem och handlar om Hubie, spelad av Sandler själv.

Hubie är inte särskilt omtyckt av stadens invånare, men när det blir upp till honom att rädda Halloween så kan allt ändras. Men trots filmens komiska inslag blir det inte lika roligt när en av skådespelarna får sparken från sitt ”riktiga” jobb.

Enligt Boston Magazine har det amerikanska nyhetsankaret Alaina Pinto avskedats från sitt jobb på Channel 7 News i Boston på grund av sin medverkan i filmen. Detta då Pintos av misstag har brutit mot kontraktet hos sina arbetsgivare.

I filmen jobbar hon som ett nyhetsankare på den fiktiva nyhetskanalen Channel 4 Morning News. I den väldigt korta scenen ser vi Pinto utklädd till Harley Quinn medan hon läser upp nyheterna.

Att Alaina Pintos medverkan i Hubie Halloween ger henne sparken från Channel 7 News, kan bero på att hon enligt kontraktet inte får vistas på någon annan nyhetskanal. Trots detta skriver Pinto på sin Twitter att hon har full förståelse för kanalens agerande i frågan, men att det såklart känns ledsamt.

För mer läsning, spana in vår recension av Hubie Halloween.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL