Echoes säsong 2 – Detta vet vi

Echoes säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 25 augusti 2022 kl. 09:05 | Publicerad 24 augusti 2022 kl. 15:00

En miniserie som kan komma tillbaka

Netflix nya mysteriedrivna miniserie är en av deras hetaste produktioner just nu. Betyder det att vi faktiskt kan få se Echoes säsong 2 bli verklighet?

I den nya miniserien med Michelle Monaghan följer vi enäggstvillingarna Leni och Gina som i hemlighet har bytt plats med varandra under flera års tid. Men när den ena systern försvinner slås bådas liv i spillror. Många har nu följt storyn hela vägen i mål och vill veta ifall vi får se Echoes säsong 2. Filmtopp har luskat i saken och gjort spännande upptäckter...

Förutsättning för serien är att den redan är slut, detta eftersom den är gjord som en miniserie. Men ingenting verkar riktigt vara hugget i sten när det kommer till Echoes som mycket väl kan få sig en andra säsong. 

En av seriens skapare har nämligen själva uttalat sig om att de kan se sig göra en andra säsong, och att det faktiskt är någonting som de funderat på redan innan de började spela in seriens första avsnitt. I en intervju med The Wrap berättar producenten Brian Yorkey följande: 

– Jag älskar historien så som vi berättat den. Men jag och Quinton Peeples (seriens medskapare) började också pitcha säsong två för varandra redan innan vi började spela in säsong ett. Detta eftersom att de här kvinnorna är fascinerande och den här situationen väldigt trasslig.

Utan att avslöja för mycket förklarar Yorkey vidare att en andra säsong skulle kunna handla om hur Leni och Gina navigerar sig i livet utan Leni och Jacks dotter Matilda som de båda uppfostrat. 

Förutom att skaparna klurar på en fortsättning finns det även underlag som pekar på att tittarna vill ha mer. Serien är för närvarande Netflix mest populära i flera länder, däribland Australien, Kanada, England, USA, Danmark och Sverige. En tittarsuccé kombinerad med skaparvilja brukar endast resultera i en sak.

När kommer Echoes säsong 2?

Om Echoes förnyas blir den inte den första miniserien att få en till säsong, vi har sett det ske med både Big Little Lies och The White Lotus. Det är däremot tidigt att spekulera kring när en andra säsong skulle kunna dyka upp. I ett sådant här fall kommer det dröja längre än med serier som varit planerade att få fler säsonger från starten. Vi förväntar oss inte att se något mer av Echoes innan 2024.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL