Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dynasty säsong 4 – Då förväntar vi oss att den kommer

Dynasty säsong 4 – Då förväntar vi oss att den kommer

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2020

Blir fortsättningen försenad?

Den populära serien "Dynasty" är klar för en fjärde säsong. Men på grund av den rådande pandemin kan vi ställa in oss på att den försenas.

Netflix populära serie Dynasty är aktuell med sin tredje säsong, som de senaste veckorna hittat sin plats på Sveriges topp 10-lista. Serien har förstås också en stor internationell fan base. I januari 2020 gick därför producenterna på TV-produktionsbolaget CW ut med att de förnyat serien.

Ja, Dynasty säsong 4 kommer, men troligtvis anländer den inte riktigt som den planerat. 

På grund av coronavirusets utbrott ser det ut att dröja längre än väntat innan arbetet på seriens fjärde säsong kan dra igång. Tidigare har säsongernas inspelningar avslutats i maj för att avsnitten senare ska kunna släppas i oktober samma år. Sett till att vi nu är inne i juni och att produktionen ännu inte kunnat dra igång, så gör vi bäst i att redan nu ställa in oss på en försening. Det är mer sannolikt att den dyker upp till våren 2021.

Övrigt gällande Dynastys återkomst förväntar vi oss att hela dess bärande ensemble återvänder till säsong 4. Detta innebär att Elizabeth Gillies repriserar sin roll som Fallon Carrington och att likaså följande skådisar kommer tillbaka: Rafael de la FuenteGrant Show, Sam AdegokeRobert Christopher Riley, Alan DaleDaniella Alonso och Sam Underwood

Vi uppdaterar dig så fort ett premiärdatum för "Dynasty" säsong 4 fastställs. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!