Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Devil in Ohio säsong 2 – Detta vet vi

Devil in Ohio säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 september 2022

Kommer rysaren tillbaka för mer?

Nu finns Netflix nya skräcksatsning att streama i sin helhet. Kommer vi att få se Devil in Ohio säsong 2? Filmtopp väger oddsen.

Är den nya skräckserien här för att stanna? Vi tittar på vad som talar för och emot att vi får se Devil in Ohio säsong 2.

Netflix har inte gått ut och kommenterat seriens framtid. Däremot bedöms det som tveksamt att vi får någon fortsättning. Den är nämligen formad som en miniserie, vilket i de flesta fallen innebär att historien är tänkt att berättas färdigt över en säsong. 

Det måste däremot inte vara fallet, vi har sett undantag där miniserier förnyas. De avgörande parametrarna är då att produktionen lockar enorm uppmärksamhet, och går hem i den graden att fansen kräver mer. Därtill måste skaparna se en möjlighet att bygga vidare på storyn. Vad gäller Devil in Ohio säsong 2 måste vi säga att det finns det som talar för att vi får mer, frågan är bara om det är tillräckligt. 

Serien är för närvarande etta i stora länder som USA, Storbritannien och Australien. Det är den även här hemma i Sverige. Och utan att avslöja för mycket slutar den första säsongen slutar med en cliffhanger som lämnar oss med flera obesvarade frågor, särskilt kring Maes motiv. Kikar vi på dessa faktorer ser det plötsligt ljust ut för en andra säsong av Devil in Ohio.

När kommer Devil in Ohio säsong 2?

Devil in Ohio säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Till seriens nackdel har vi tittarnas omdöme. Med bleka 6.0/10 på IMDb verkar den inte ha tagit sin publik med storm. Kritikersnittet är även det av det svagare slaget med 56/100 i Metacritic. Ja, Netflix har en del övervägande att göra. Vi förväntar oss att de fortsätter samla intryck av serien innan de tar ett beslut gällande en fortsättning. Om den skulle få en till säsong förväntar vi oss inte att det sker förrän någon gång 2024. Detta eftersom att det inte lär arbetas på någon förproduktion innan streamingtjänsten ger grönt ljus.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Devil in Ohio" säsong 2.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL