Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dead to Me säsong 3 – då kommer den förhoppningsvis

Dead to Me säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020

Kan en tredje säsong dyka upp redan i maj 2021?

Nyligen hade "Dead to Me" säsong 2 premiär på Netflix. Det är därför dags att spekulera i när vi kan förvänta oss att se den tredje säsongen dyka upp.

Dead to Me på Netflix
Foto: Netflix.

"Dead to Me" har blivit en av de stora komedierna på Netflix med över 30 miljoner tittare på den första säsongen. Nu finns även den andra säsongen ute och många väntar redan ivrigt på en tredje. 

Liz Feldmans komediserie med Christina Applegate och Linda Cardellini handlar om den elektriska vänskapen mellan en änka och hennes spirituella kompis. Förutom att vara en helskoj upplevelse har Dead to Me också bjudit in tittarna till en storm av starka känslor, vilket förstås gett den extra stor betydelse för dem.

Dead to Me säsong 3 är ännu inte annonserad av Netflix även om den känns huggen i sten. Streamingjätten tenderar att avvakta upp till några månader efter en säsongs premiär innan de ger oss klara besked kring dess fortsättning. Vi är dock högst inställsamma på att den här serien rullar vidare. För visst är det så att den överträffat sig själv där den andra säsongen har flera av seriens högst rankade avsnitt på IMDb.

Om den håller samma produktionstakt kommer den, som sina två föregångare, att landa i maj 2021. Men den världsomfattande pandemin försvårar givetvis den prognosen. Med detta sagt kan vi bara hoppas på vårpremiär för säsong 3, annars får vi med största sannolikhet vänta tills senare på hösten. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!