Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Netflix David Beckham-serie officiellt på gång

Netflix David Beckham-serie officiellt på gång

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2022

Om fotbollsstjärnans livsresa på och utanför planen

Netflix länge beryktade dokumentärserie om fotbollsstjärnan och modeikonen David Beckham kommer nu att bli av.

Det har länge varit snack om att Netflix ska göra en dokumentärserie om David Beckham. I dag blev det bekräftat av streamingtjänsten att den officiellt är på gång. Serien kommer att följa hans liv från uppväxten i London till hans stora resa som fotbollsspelare och kändisskap även utanför planen.

David Beckham är den största symbolen för fotbollsspelare som förvandlas till varumärken utanför planen. Han var nämligen den första storstjärnan att parallellt med fotbollen bygga en karriär inom andra verksamheter – i hans fall framför allt mode och skönhetsprodukter. Att han samtidigt var tillsammans med sin fru sedan många år tillbaka, Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham, gjorde honom till kvällspressens givna måltavla.

Beckhams sysslor utanför sporten medförde sina komplikationer. Inte minst är det känt att Beckhams tränare i Manchester United, Sir Alex Ferguson, ogillade hur hans fokus började glida åt flera håll. Deras dispyt skulle till slut leda till att Beckham fick byta klubb och därefter fick vi se honom i Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan och Paris Saint-Germain

Serien ger oss intervjuer med David Beckham själv

Fisher Stevens som filmat den berömda naturdokumentären The Cove kommer att stå bakom kameran. Netflix berättar att den nya serien kommer att ge oss intervjuer med David Beckham själv men också hans familj och nära vänner, samt andra personer som betytt mycket för honom på och utanför fotbollsplanen.

Netflix David Beckham-serie har ännu inte fått ett premiärdatum.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL