Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dash and Lily säsong 2 – Detta vet vi

Dash and Lily säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 november 2020

Det mesta tyder på att vi får se mer av serien.

Första säsongen av den stämningsfulla julserien "Dash and Lily" finns att streama på Netflix. Även om det inte är bekräftat av streamingtjänsten så finns det skäl att tro på fortsättning för produktionen.

I Netflix romantiska dramakomedi Dash and Lily följer vi ett flörtigt spel, som kretsar kring en dagbok i New York på vintern. Serien har ännu inte förlängts med en till säsong av streamingtjänsten, men vi misstänker att så blir fallet. 

Nej, Netflix har ännu inte bekräftat att vi får Dash and Lily säsong 2. Men det brukar ta dem 2-3 månader efter en premiär att gå ut med sådana besked och det mesta pekar på att serien förlängs. Den har nämligen på kort skaffat sig en stor internationell publik, detta visar statistiksajten Flix Patrol som placerar Dash and Lily på en tredjeplats över Netflix mest populära titlar i världen just nu. Vi ser också att serien har ett gediget användarbetyg på IMDb med 7.7/10. 

Finns mer av storyn att utgå ifrån

Utöver att serien mottagits väl bygger den på en bokserie av Rachel Cohn och David Levithan där två uppföljare redan finns ute. Med andra ord har manusförfattarna gott om underlag att bygga vidare berättandet på. Seriens exekutive producent Joe Tracz ställer sig optimistisk till en fortsättning. Han berättar följande i en intervju med TV Line

– Jag skulle älska att få återvända och göra den andra och tredje boken. Jag älskar de här karaktärerna och staden de lever i så mycket.

Ifall vi får se Dash and Lily säsong 2 kan vi räkna med att den dyker upp under hösten 2021, förutsatt att pandemin inte sätter käppar i hjulet.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp någonting spännande om seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL