Se trailern till Netflix nya dramaserie om Jeffrey Dahmer

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 28 september 2022 kl. 09:09 | Publicerad 27 september 2022 kl. 12:09

Hoppet ligger i att vi får en antologi

Netflix nya miniserie toppar listorna men en fortsättning känns osannolik. Talar något för att vi får vi se Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2?

I streamingtjänstens nya dramatisering får vi följa de hemska Jeffrey Dahmer-morden från polisens och offrens perspektiv. I rollen som den ökände seriemördaren ser vi American Horror Story-stjärnan Evan Peters som även varit med och producerat serien. 

Intresset har varit gediget för produktionen som nu ligger etta på Netflix topplista. Men ändå ser det mörkt ut vad gäller möjligheterna för Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2 – Detta vet vi
Evan Peters som Jeffrey Dahmer. Foto: Netflix.

Netflix har från starten varit tydliga med att det här är en miniserie. De ville berätta historien om personen som kom att kallas för Milwaukee-kannibalen över en säsong på tio avsnitt. En uppföljare har därför aldrig varit på tapeten. Även nu när serien är så populär som den blivit har vi svårt att se hur de skulle kunna ändra sig. Berättelsen om Jeffrey Dahmer är uppenbart slut i det här fallet.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2 skulle kunna handla om en annan seriemördare

Vi känner inte att det finns något som talar för att vi får se Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story säsong 2. Däremot är det fullt möjligt att Netflix bygger vidare på succén och samlar samma produktionsteam för att ge tittarna en ny säsong, då om en annan seriemördare. True crime-berättelser går nästan alltid hem, även som antologier. I synnerhet när de görs så här bra.

Filmtopp låter dig veta ifall något skulle ändras drastiskt gällande seriens framtid. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL