Kolla in de första bilderna från Young Royals säsong 3 – sista säsongen

Då kommer sista avsnittet av Young Royals – tid och datum

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
13 mars 2024 kl. 12:03

Var redo med med snacksen den 18 mars

Den tredje säsongen av "Young Royals" rullar nu på Netflix – men inte riktigt i sin helhet. Seriens allra sista avsnitt har nämligen premiär måndagen den 18 mars, en vecka efter de övriga avsnitten.

Den svenska Netflix-serien Young Royals, med Edvin Ryding och Omar Rudberg i huvudrollerna, har blivit ett fenomen med fans över hela världen. Den älskade serien går nu i mål med vad som är den bekräftat tredje och sista säsongen.

Young Royals säsong 3 hade premiär på Netflix den 11 mars, men det var inte riktigt hela säsongen som lanserades på streamingtjänsten. Det allra sista avsnittet har man nämligen sparat till ett senare datum.

Då kommer sista avsnittet av Young Royals – tid och datum
Slutet på en era. "Young Royals" går snart i mål för alltid. Foto: Netflix.

Då kommer det sista avsnittet av Young Royals säsong 3

För att ge "Young Royals" ett så storartat och värdigt avsked som bara möjligt valde Netflix att endast släppa de fem första avsnitten av den tredje säsongen på premiärdagen. Det avslutande, sista avsnittet kommer istället att bli tillgängligt en vecka efter resten av säsongen, det vill säga den 18 mars 2024.

Det är alltså med detta sjätte och avslutande avsnitt som Young Royals tackar för sig en gång för alla – med undantaget att även dokumentären Young Royals Forever släpps i samband med finalavsnittet.

Vilken tid kommer det sista Young Royals-avsnittet?

Vanligtvis tenderar Netflix att lansera sina titlar på sin plattform klockan 9.00 svensk tid, men så är inte fallet för seriefinalen av Young Royals. Säsongs- och serieavslutningen släpps istället på Netflix klockan 18.00, måndagen den 18 mars. Det är också detta klockslag som Young Royals Forever släpps.

Den 18 mars klockan 18.00 är med andra ord datumet och klockslaget att ringa in i kalendern om du vill sitta redo med snacksen sekunden som det sista avsnittet släpps.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL