Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer nya La Casa de Papel

Då kommer nya La Casa de Papel

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 maj 2022

Efterlängtade spinoff-serien snart här

Nu har vi fått ett premiärdatum för den nya La Casa de Papel-serien "Money Heist: Korea – Joint Economic Area". I den ser vi skådespelare från Squid Game!

Den spanska serien om åtta rånare som tar gisslan och låser in sig i Kungliga myntverket har varit ett av Netflix flaggskepp de senaste åren. Förra året fick vi se den sista säsongen av La Casa de Papel, men fansen som saknar serien behöver inte gräma sig allt för mycket. Spinoff-serien Money Heist: Korea – Joint Economic Area är snart här.

Handlingen utspelar sig på den koreanska halvön och följer en besättning förklädda banditer som slår sig samman under ledning av ett kriminellt överhuvud känt som "Professorn" för att genomföra det största rån Korea någonsin har sett. Vi kan räkna med gott om oväntade. I den nya serien ser vi Park Hae-soo som gjort sig känd genom Netflix koreanska rekordserie Squid Game där han spelar en av de som tar sig längst i tävlingen.

Då kommer nya La Casa de Papel

Den nya serien Money Heist: Korea – Joint Economic Area har premiär på Netflix den 24 juni, vilket bekräftas i klippet ovan.

Den första säsongen av nya "La Casa de Papel" består av sammanlagt 12 entimmeslånga avsnitt och släpps samtidigt på streamingtjänsten.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL