Då kommer Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte – se teasern här

Då kommer Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte – se teasern här

  • Netflix
Filmtopp
14 februari 2023 kl. 17:02

Se teasern till Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Netflix har annonserat ut ett premiärdatum för deras kommande "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" ("Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte" på svenska), och i samband med det bjudit på en första titt på miniserien.

I dag höll Netflix tillsammans med Shondaland i ett globalt fan-event inför den kommande premiären av Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Under eventet avslöjade skaparen och exekutiva producenten Shonda Rhimes att premiärdatumet är satt till den 4 maj, och fansen fick se en första titt på den efterlängtade spinoff-serien.

Dessutom avslöjade Golda Rosheuvel att Hennes Majestät kommer att ta Bridgerton-festen The Queen's Ball: A Bridgerton Experience till New York under våren. Evenemanget skapas i samproduktion av Netflix, Shondaland och Fever, och väntelistan är nu öppen för anmälan. Mer information om balen finns här.

Se teasern till Queen Charlotte: A Bridgerton Story här:

 

Queen Charlotte: A Bridgerton Story är en prequel till Familjen Bridgerton. Serien kretsar kring drottning Charlottes resa till makt och framgång, och hur den unga drottningens äktenskap med kung George gav upphov till en kärlekshistoria, ett samhällsskifte och skapandet av den brittiska aristokratin, som genomsyrar karaktärerna i Bridgerton.

"Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte" är en miniserie på sex delar. Shonda Rhimes är skapare av serien och är även dess showrunner. Miniserien har premiär på Netflix den 4 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL