Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Cobra Kai säsong 6 – Detta vet vi

Cobra Kai säsong 6 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 september 2022

Får vi flera smällar av Netflix karatespark?

Den femte säsongen har nu slagit ner som en bomb på Netflix. Kan vi förvänta oss att få se Cobra Kai säsong 6? Filmtopp har samlat det som finns att ta reda på.

Sedan serien lämnade Youtube för att plockas upp av Netflix har dess globala popularitet skjutit i höjden. Med en femte säsong som även den blivit unisont hyllad vill många nu veta hur det blir med Cobra Kai säsong 6. Ännu är ingenting klart men det mesta som går att peka på, pekar på en fortsättning. 

Nej, streamingtjänsten har inte bekräftat en till säsong av serien. Men vi känner oss trygga med att så blir fallet. Serien är en av Netflix mest populära och sett till hur kraftigt det blåst kring dem räknar vi kallt med att de vill hålla hårt i sina största publikdragare. Cobra Kai är Netflix klart mest populära serie just nu, både i Sverige och runt om i världen. 

Netflix har på senare tid också varit tydliga med att markera när en av deras serier går in på sin sista säsong. Ozark och La Casa de Papel för att nämna ett par. Detta har de ännu inte gjort i det här fallet, vilket är ett ytterligare skäl att förvänta sig en sjätte säsong av Cobra Kai

När kommer Cobra Kai säsong 6?

Cobra Kai säsong 6 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Om vi får en till säsong av serien, vilket vi utgår ifrån, så finns det en chans att den kommer redan under sommaren 2023. Det har gått 10-11 månader mellan de senaste säsongerna, och skulle detta fortsätta kan vi få se Cobra Kai säsong 6 redan i juli-augusti. Men mer om det längre fram. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring produktionen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL