Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Cobra Kai säsong 5 – Detta vet vi

Cobra Kai säsong 5 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021

Kan bli fler än fem säsonger

Nu kan du streama den fjärde säsongen av Netflix älskade karateserie. Men kommer vi att få se Cobra Kai säsong 5? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Actionkomedin Cobra Kai om Daniel LaRusso och Johnny Lawrence rivalitet flera årtionden efter att den först ägde rum 1984 är en av streamingtjänstens mest älskade produktioner. Många fans kommer därför att svepa den fjärde säsongen på ett bräde. Är du en av de som nu undrar ifall vi kommer att få se fler säsonger av serien framöver? Då kan vi ge dig glädjande nyheter.

Cobra Kai säsong 5 är bekräftad av seriens skapare och Netflix. Men huruvida den kommer att bli produktionens allra sista, som vi först trott, eller inte återstår att se. När streamingtjänsten gick ut med att vi får en femte säsong benämnde de även den som seriens final. Men tidigare i december gick seriens producent Josh Herald ut och berättade för tidningen ScreenRant att fansen kan förvänta sig flera säsonger framöver. Han menar att det fortfarande finns en massa att berätta om seriens karaktärer och deras resor.

När kan vi komma att se Cobra Kai säsong 5?

Just nu är det svårt att förutspå när vi kan komma att få se den femte säsongen av Cobra Kai. Den tredje säsongen hade sin premiär under starten på 2021 och den fjärde nu vid årsskiftet. Men mellan den andra och den tredje säsongen dröjde det mer än ett och ett halvt år, vilket berodde på coronapandemin. Hur mycket den kommer att påverka produktionstakten den här gången återstår att se. Förhoppningsvis får vi ta del av nästa säsong under hösten 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om säsongens status.

NÄSTA ARTIKEL