Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cobra Kai säsong 4 – Detta vet vi

Cobra Kai säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021

Det kommer mer av Netflix-succén.

Cobra Kai säsong 3 är just nu bland de hetaste serierna på Netflix. Kommer det en fortsättning på det hela? Svaret är ett rungande ja!

Den actionpackade karatekomedin har gjort sig till en smått otippad favorit bland Netflix prenumeranter. Du som bingeat alltihopa och nu hoppas på att få se mer av serien behöver inte vrida dig i sömnen. Cobra Kai säsong 4 är på god väg. 

En av seriens medskapare John Hurwitz twittrade att manusarbetet på Cobra Kai säsong 4 är så gott som klart och att han längtar efter att få spela in en fortsättning som sparkar lika mycket röv som det vi hittills sett. 

Cobra Kai säsong 4 färdiginspelad

Enligt What's on Netflix är nu den fjärde säsongen av Cobra Kai helt färdiginspelad. Det första avsnittet heter Let's Begin, vilket låter som en passande titel på en säsong som kommer att handla om när Miyagi-do och Eagle Fang slår sig samman för att möta Kreeses Cobra Kai.

När kan vi förvänta oss att se Cobra Kai säsong 4?

Nu när serien är helt färdiginspelad och Netflix verkar hålla sig till ursprungliga schema, ser det faktiskt ut som att vi får ta del av Cobra Kai säsong 4 något tidigare än väntat.

Under en kvartalsrapport nämner Netflix ena VD, Ted Sarandos, Cobra Kai säsong 4 bland de släpp som ska ske under andra halvan av 2021. Alltså senare i höst/vinter.

Du hör honom nämna Cobra Kai runt 9.20 i videon nedan.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp mer information gällande seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL