Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cobra Kai säsong 4 – Detta vet vi

Cobra Kai säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2021

Det kommer mer av Netflix-succén.

Cobra Kai säsong 3 är just nu bland de hetaste serierna på Netflix. Kommer det en fortsättning på det hela? Svaret är ett rungande ja!

Den actionpackade karatekomedin har gjort sig till en smått otippad favorit bland Netflix prenumeranter. Du som bingeat alltihopa och nu hoppas på att få se mer av serien behöver inte vrida dig i sömnen. Cobra Kai säsong 4 är på god väg. 

En av seriens medskapare John Hurwitz twittrade att manusarbetet på Cobra Kai säsong 4 är så gott som klart och att han längtar efter att få spela in en fortsättning som sparkar lika mycket röv som det vi hittills sett. 

När kan vi förvänta oss att se Cobra Kai säsong 4?

För närvarande kan vi bara spekulera kring när nästa bunt med avsnitt kan tänkas dimpa ned på den rödsvarta himlen. Men det är inte säkert att produktionen behöver skjutas upp på grund av världens rådande situation. Idag har de flesta stora produktionsbolagen hittat säkra sätt att genomföra inspelningar på, med hjälp av säkra protokoll. Därför är känslan att vi får se Cobra Kai säsong 4 under början på 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp mer information gällande seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!