Bridgerton slår eget rekord på Netflix

Bridgerton slår eget rekord på Netflix

  • Netflix
21 april 2022 kl. 16:04

Säsong två tar Netflix tittare med storm!

Det tog 28 dagar för den nya säsongen av Bridgerton att slå sitt eget rekord som den mest sedda engelskspråkiga serien på Netflix.

Seriens första säsong blev en hit på Netflix när den hade premiär i slutet av 2020. Vi blev då introducerade för familjen Bridgerton där huvudrollen Daphne som debutant navigerar sig genom Londons överklass i sökandet efter kärleken. 

Nu över ett års väntan på fortsättningen har säsong två slagit seriens egna rekord. Detta innebär att Bridgerton just nu både är den mest och näst mest sedda engelskspråkiga serien på Netflix. 

I den nya säsongen får vi fortsätta följa familjen Bridgerton och de andra familjerna som tillhör överklassen när de nya debutanterna ska presenteras för hovet. Denna gång är det den äldsta sonen och familjens överhuvud Anthony Bridgerton som ska söka efter kärleken och nu får vi se hur han kämpar för att uppvakta den unga fröken Edwina Sharma. 

Bridgerton säsong 2, som skapats av Chris Van Dusen och producerats av Shonda Rhymes, har tagit sig upp på Netflixs Topp 10-lista i hela 88 länder. Bara 28 dagar efter sin premiär överträffade den seriens första säsong när det kom till hur många timmar den har visats. Säsong två har hittills visats över 627 miljoner timmar. 

Båda säsongerna av Bridgerton finns att streama på Netflix. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL