Boss Baby säsong 5 – Detta vet vi

Boss Baby säsong 5 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
25 november 2020 kl. 10:11

Får vi återvända till Baby Corps högkvarter?

DreamWorks ligger bakom Netflix animerade serie Boss Baby: Back in Business som nu är inne på sin fjärde säsong. Kommer det en femte? Detta vet vi.

Streamingtjänsten Netflix har inte bekräftat att vi får se Boss Baby säsong 5. Men något annat skulle förvåna oss. Serien, som bygger vidare på filmen från 2017, har blivit riktigt poppis i familjehushållen.

Den fjärde säsongen som består av tolv avsnitt är streamingtjänstens just nu tredje mest populära titel. Detta visar statistiksajten Flix Patrol som dagligen kartlägger Netflix hetaste titlar. Att en vecka efter sin premiär hålla plats #3 är ett styrkebesked som vittnar om att Boss Baby säsong 4 varit efterlängtad. Att luften inte gått ur serien efter fyra säsonger är ett gott tecken på att vi får ännu mer av den framöver. Lägg också till att franchisen snart får en extra skjuts av den andra långfilmen i ledet, The Boss Baby: Family Business, som släpps 26 mars på bio.

När kan Boss Baby säsong 5 förväntas komma? 

Serien har hållit hög produktionstakt med hela fyra säsonger sedan 2018. Det är ännu för tidigt att säga när vi kan förvänta oss att se Boss Baby säsong 5 ifall den får grönt ljus. Coronapandemin har satt många produktioner på paus, men troligtvis kommer säsongen att släppas under 2021. Det är heller inte helt osannolikt att den släpps under årets första halva. 

MER LÄSNING:

Gratis barnfilmer på svenska att streama

Barn och familjefilm – vi har tipsen

Vi förväntar oss besked kring seriens framtid under början på 2021. Filmtopp håller dig uppdaterad. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL