Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bekräftat premiärdatum: Kärlek och Anarki säsong 2

Bekräftat premiärdatum: Kärlek och Anarki säsong 2

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2022

Beskedet tittarna väntat på

Väntan på fortsättningen har varit lång, men nu vet vi när Kärlek och Anarki säsong 2 kommer att landa på Netflix och det är nära!

I Lisa Langseths populära dramakomedi följer vi den karriärsdrivna kvinnan Sofie, som har uppgiften att lyfta in nya idéer på ett klassisk bokförlag. Väl där uppstår en oväntad relation till kollegan Max och tillsammans börjar de leka utmanande lekar på jobbet – i den grad att leken får konsekvenser.

Seriens rollista utgörs av skådisar som Ida Engvoll, Björn Mosten, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke och Gizem Erdogan. Den första säsongen sin premiär på streamingtjänsten under hösten 2020 och snart är även Kärlek och Anarki säsong 2 här. 

När har Kärlek och Anarki säsong 2 premiär?

Många har väntat på svar kring när den nya säsongen av serien ska ha premiär. I dag kan vi äntligen bekräfta att Kärlek och Anarki säsong 2 har premiär på Netflix den 16 juni. Det är Netflix själva som går ut med nyheten på deras sociala medier. 

I dagsläget vet vi inte mycket om vad fortsättningen kommer att handla om. I slutet på den första säsongen lyckas både Sofie och Max bryta sig loss från de kedjor som hållit fast deras sanna jag. Finns det någon gräns vad de nu kommer att kunna hitta på tillsammans? Det märker vi snart.

Filmtopp håller dig uppdaterad med information om vad vi kan förvänta oss av den andra säsongen av "Kärlek och Anarki".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL