BEKRÄFTAT: Bridgerton säsong 3 har premiär till våren – delas upp i två

BEKRÄFTAT: Bridgerton säsong 3 har premiär till våren – delas upp i två

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
12 december 2023 kl. 16:12

Familjen Bridgerton är snart tillbaka

Netflix har nu bekräftat att säsong 3 av "Bridgerton" får premiär på streamingtjänsten i maj 2024, och att den nya säsongen delas upp i två delar.

Netflix och Shondaland (skaparen Shonda Rhimes bolag) har i dag avslöjat att den tredje säsongen av den omåttligt populära serien Bridgerton har premiär i maj 2024. I ett pressmeddelande annonserar streamingtjänsten att succéserien återvänder med en tredje "extravagant" säsong under våren och sommaren 2024, och meddelar att den nya säsongen kommer att delas upp i två delar.

Den första delen kommer till streamingtjänsten i mitten av maj och följs sedan upp av den andra delen i juni, knappt en månad senare.

BEKRÄFTAT: Bridgerton säsong 3 har premiär till våren – delas upp i två
Foto: Netflix.

Netflix avslöjar premiärdatum för Bridgerton säsong 3 – kommer i maj 2024

Totalt sett kommer säsong 3 av Bridgerton att bestå av åtta stycken avsnitt och seriens två delar kommer att utgöras av fyra avsnitt vardera. Den första delen har premiär den 16 maj 2024 och den andra delen har premiär den 13 juni 2024.

Bridgerton säsong 3 premiärdatum:

  • Bridgerton, säsong 3, del 1 – premiär 16 maj 2024
  • Bridgerton, säsong 3, del 2 – premiär 13 juni 2024

Vad väntar oss i den tredje säsongen av Bridgerton?

I den kommande säsongen av Bridgerton är det fullt fokus på Penelope "LadyWhistledown" Featherington (Nicola Coughlan). Penelope är nu redo att lämna sin förälskelse i Colin Bridgerton (Luke Newton) bakom sig, efter att ha hört hur han pratade om henne i den förra säsongen. Hon inleder istället en jakt på en make på annat håll, men ett bristande självförtroende står i hennes väg.

Mitt i den misslyckade äktenskapsjakten har Colin dessutom återvänt med nytt självförtroende. Hans ego får sig dock en törn när han inser att Penelope har vänt honom ryggen och erbjuder sig att hjälpa henne i jakten på en make, för att på så sätt vinna tillbaka hennes vänskap.

Kolla in videoavslöjandet av premiärdatumet för Familjen Bridgerton säsong 3 här:

Sedan tidigare vet vi att favoriter kommer att lämna serien inför den kommande tredje säsongen, och att det tillkommer en hel del nya ansikten.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL