BEKRÄFTAT: Avatar: The Last Airbender återvänder med säsong 2 och 3

BEKRÄFTAT: Avatar: The Last Airbender återvänder med säsong 2 och 3

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
06 mars 2024 kl. 16:03

Storsatsningen får förnyat förtroende av Netflix.

En av Netflix största satsningar för året, "Avatar: The Last Airbender" hade premiär i slutet av februari – nu meddelar streamingtjänsten att serien kommer att återvända med inte bara en utan två nya säsonger.

Trots ett splittrat mottagande av såväl kritiker som publik är Netflix-satsningen Avatar: The Last Airbender här för att stanna. Live-action-adaptionen av den älskade animerade serien med samma namn debuterade på Netflix i slutet av februari och blev snabbt omdiskuterad.

Det är i första hand kritikerna som varit tveksamma till den nya Netflix-produktionen. På Rotten Tomatoes har Avatar: The Last Airbender exempelvis enbart 59 procent i betyg i skrivande stund. Även vissa fans har varit svårflirtade, men bland tittarna är serien ändå relativt framgångsrik. I dagsläget är seriens "Audience Score" på Rotten Tomatoes 75 procent, och på IMDb kan den stoltsera med betyget 7,4.

BEKRÄFTAT: Avatar: The Last Airbender återvänder med säsong 2 och 3
Caption

Netflix förnyar Avatar: The Last Airbender med säsong 2 och 3

Sannolikt är det tittarnas relativt varma mottagande av serien som gjort att Netflix nu går ut med beskedet att Avatar: The Last Airbender kommer att återvända med både en säsong 2 och en säsong 3.

Med tanke på att den animerade serien sträcker sig över tre säsonger och att Netflix första säsong mer eller mindre slutar på samma plats i handlingen som originalseriens första säsong, misstänker vi att planen alltid varit att ge serien åtminstone tre säsonger. Att beskedet kommer från Netflix nu beror troligtvis på att de nu fått tillräckligt med bevis på att tittarna valt att omfamna satsningen.

TIPS: Kolla in vår lista över de bästa serierna på Netflix 2024

Filmtopp håller dig uppdaterad om framtiden för "Avatar: The Last Airbender" säsong 2 och 3.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL