Baby Reindeer säsong 2 – fortsätter stalkerhistorien på Netflix?

Baby Reindeer säsong 2 – fortsätter stalkerhistorien på Netflix?

  • Netflix
Olivia Samuelsson
19 april 2024 kl. 11:04

Den skrämmande stalkerhistorien lär stanna vid en säsong

Den 11 april hade dramaserien "Baby Reindeer" premiär på Netflix, och har hyllats av både kritiker och tittare. Filmtopp undersöker därför hur möjligheterna ser ut för en säsong 2.

Miniserien "Baby Reindeer" utspelar sig i London och kretsar kring bartendern Donny (Richard Gadd), som försöker slå igenom som komiker. Donny bjuder en dag kvinnan Martha (Jessica Gunning) på en kopp te, eftersom hon själv inte har råd och hans vänlighet är något som verkligen uppskattas. Men efter deras första möte börjar Martha börjar dyka upp i Donnys närhet och det hela är bara början på en lång och skrämmande stalkerhistoria.

Baby Reindeer är skapad av Richard Gadd och är en serieadaption av hans pjäs som är baserad på hans egna upplevelser med sin stalker. Serien är regisserad av Weronika Tofilska och den svenska Josephine Bornebusch, som bland annat har gjort den populära serien Älska mig

Baby Reindeer säsong 2 – fortsätter stalkerhistorien på Netflix?
Foto: Netflix.

Baby Reindeer säsong 2 – ser inte ut som att det blir en fortsättning 

Serien har snabbt blivit populär och Filmtopps egna recensent gav den hela 5 av 5 i betyg. Men trots dess höga betyg bland kritikerna och varma mottagande bland tittarna ser det i nuläget inte ut som att det blir en till säsong. 

Det gäller att inte glömma att Baby Reindeer är en miniserie, där bara en säsong varit planerad. I säsongen får vi dessutom ett slags avslut och den öppnar inte upp för en tydlig fortsättning. I nuläget har varken Netflix eller Gadd själv uttalat sig om möjligheten för en andra säsong, och det återstår bara att vänta och se. Tills dess att vi hör något annat så råder vi dig att gå vidare.

Filmtopp håller dig uppdaterad om huruvida det blir en säsong 2 av "Baby Reindeer".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL