Stillbild ur Avatar the Last Airbender.

Avatar: The Last Airbender säsong 2 – kan vi räkna med en fortsättning?

  • Netflix
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 06 mars 2024 kl. 17:03 | Publicerad 01 mars 2024 kl. 12:03

Den nya säsongen har ett hölje av hemlighetsmakeri kring sig

"Avatar: The Last Airbender" hade nyligen premiär. Nu kanske flertalet av er som uppskattade serien suktar efter en till säsong?

I ljuset av den stora nyheten om seriens premiär förra veckan och det enorma intresset detta genererat, så är det sannolikt många som undrar ifall en ny säsong av Avatar: The Last Airbender är planerad. Detta ska Filmtopp nu reda ut.

I en värld präglad av krig och mångfald, där människor kan kontrollera de fyra elementen, träder Aang (Gordon Cormier) fram som den sista luftbändaren och Avatar. Han är bestämd att upprätthålla balansen och främja freden. Medan han konfronterar den militaristiska eldnationens hot om erövring, står det klart att hans resa knappast har nått sitt slut. 

Stillbild ur "Avatar: The Last Airbender". Foto: Netflix

Bekräftat: Avatar: The Last Airbender kommer tillbaka

För er oroliga själar som hyser farhågor kring att en andra säsong aldrig kommer att se dagens ljus, så kan Filmtopp med sin varsamma hand ge er nyheten ni vill ha. Det har sedan premiären av den första säsongen ryktats att arbetet med fortsättningen redan rullat igång och det dröjde bara någon vecka därefter innan Netflix själva bekräftade uppgifterna.

Den 6 mars gick streamingjätten ut med nyheten att såväl säsong 2 och säsong 3 av Avatar: The Last Airbender kommer att dyka upp. Förväntningarna är höga bland fansen, och spekulationer om handlingen och återkomsten av ikoniska karaktärer som Toph cirkulerar. Med den framgångsrika lanseringen av säsong ett kan vi förvänta oss ytterligare äventyr, utmaningar och spänning när Aang och hans vänner fortsätter att utforska världen av elementen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker med "Avatar: The Last Airbender" säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL