Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Archive 81 säsong 2 – Detta vet vi

Archive 81 säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022

När kommer Dan Turner tillbaka?

Netflix nya skräckserie som nu finns att riva av på ett bräde har gjort stor succé. Innebär det att vi får se Archive 81 säsong 2? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

I streamingtjänstens nya Found Footage-rysare får vi följa en arkivarie som får i uppgift att restaurera gamla videoband. Då gör han en skrämmande upptäckt om en försvunnen dokumentärfilmare, som verkar ha utrett något övernaturligt. Serien har haft premiär världen över och nått in på topplistorna. Betyder det att vi kan förvänta oss Archive 81 säsong 2? 

Den nervkittlande serien som tar oss tillbaka till 90-talet hade sin premiär på Netflix i fredags. Utan att överdriva, så har den gjort enorm succé. Den befinner sig för närvarande på första plats på Sveriges lista över streamingtjänstens mest populära serier just nu. Enligt statistiksajten Flix Patrol toppar den även flera internationella listor, bland annat Kanadas och USA:s. 

Vi som bingeat alla avsnitt vet också att det finns en hel del att hugga tag i vad gäller dess handling. Ja, den första säsongen slutade med en riktig cliffhanger som får oss att hålla tummarna för att huvudkaraktären Dan tar sig ur sin svåra knipa. 

Så när kommer Archive 81 säsong 2?

En sådan här bra succé måste ju bara fortsätta, eller hur? Även om Netflix ännu inte bekräftat att det kommer flera säsonger, så räknar vi med att det bara är en tidsfråga innan de ger fansen den goda nyheten. Archive 81 är inte formad efter miniserie-formatet och streamingtjänsten är flitiga med att förlänga de framgångsrika serier som tillåter det. 

Om det blir som vi förväntar oss, att Netflix går ut med att de förnyar produktionen med en andra säsong nu under våren, så lär Archive säsong 2 släppas tidigt 2023. Detta baserat på Netflix tidigare produktionstakt. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med serien framöver.

NÄSTA ARTIKEL