Alice in Borderland säsong 2 – nu på Netflix

Alice in Borderland säsong 2 – nu på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
22 december 2022 kl. 11:12

Sci-fi-thrillern är tillbaka

En ny säsong av Netflix actionladdade science fiction-thriller "Alice in Borderland" finns nu att streama. Samtliga åtta nya avsnitt landade på streamingplattformen i dag, den 22 december.

Den japanska Netflix-serien Alice in Borderland är äntligen tillbaka med sin efterlängtade andra säsong. Seriens första säsong fick global spridning tack vare sin händelserika handling som präglas av såväl action och sci-fi som mystik och rejäla thrillervibbar.

I den första säsongen fick vi se den unge slashasen Arisu finna sig själv i ett utrensat Tokyo där han och hans vänner måste ta sig han en rad utmaningar för att kunna återvända till den riktiga världen.

Alice in Borderland säsong 2 skruvar upp det mesta till en ny nivå – både handlingen och produktionen har växt och uppskattade man den första säsongen är chanserna goda att även den andra säsongen kommer att vara tillfredsställande.

– Det är fantastiskt. I den här serien finns det så mycket som aldrig har gjort i Japan tidigare, säger seriens stjärna Kento Yamazaki till Netflix.

Yamazakis medskådespelare, Tao Tsuchiya, betonar dessutom att Netflix satsat rejält på den nya säsongen:

– Själva handlingen är mycket större än förra gången.

Alice in Borderland är baserad på Haro Asos manga. Den andra säsongen består av åtta avsnitt som alla finns att streama på Netflix.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL