Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Netflix kör ett eget Comic Con 2021

Netflix kör ett eget Comic Con 2021

  • Netflix
Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021

Nördvecka för alla som gillar Netflix storserier.

Netflix anordnar Geeked Week från 7-11 juni 2021 – ett slags Comic Con för Netflix-tittare med fokus på deras största dragplåster som The Witcher och Lucifer.

Under en hel vecka kommer fans att kunna få ta del av exklusivt material från olika storserier på Netflix, så som "Lucifer", "The Witcher" och kommande "Cowboy Bebop". Det exklusiva materialet består av nyheter, fanart och trailers. Dessutom kommer stjärnor från olika fan-favoriter dyka upp – precis som på ett Comic Con, meddelar Screenrant.

Den stora skillnaden är att eventet Geeked Week är gratis för Netflix-användare. Totalt har streamingtjänsten omkring 207 miljoner prenumeranter runt om i världen. 

Eventet kommer att äga rum mellan den 7-11 juni 2021 och Netflix stora förhoppning är att det kan komma att anordnas även i framtiden. Streamingjätten är väl medveten om populariteten kring originalserier som Stranger Things och de stora grupper av lojala fans som skapats runt flera av deras produktioner.

Därför är Geeked Week presenterat som ett event tillägnat till fansen, så att de kan dela sina förhoppningar och intressen för olika Netflix-serier med varandra. 

Under 2020 var de tre mest sedda serierna på Netflix originalserierna "Lucifer", "Emily in Paris" och "The Queen's Gambit". 

VIDARE LÄSNING: 
Bästa serierna på Netflix 2021

 

NÄSTA ARTIKEL