Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
National Treasure-serie landar på Disney+

National Treasure-serie landar på Disney+

Kristian Andersson | Nyhet
09 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
09 maj 2020

National Treasure-serien kommer att landa på Disney+

Storproducenten Jerry Bruckheimer har gått ut med att Disney kommer att producera en serie om National Treasure. Planen är att den ska ha premiär på streamingtjänsten Disney+.

Producenten Jerry Buckheimer berättar följande för Collider, "Vi jobbar just nu på en serie om National Treasure som ska vara tillgänglig på Disney+, men även en film som förhoppningsvis kommer visas på bio om allt går i lås."

National Treasure-serien för Disney ska ha yngre skådespelare i rollistan som inte tidigare varit involverade i filmen. Den tredje National Treasure-filmen ska i sin tur ha en lite äldre skådespelarensemble. Men det verkar inte troligt att Nicolas Cage spelar huvudrollen i den kommande filmen.

Produktionen av National Treasure 3 är i ett tidigt skede men planen är att den sedan ska visas på bio, till skillnad från serien som ska ha premiär på Disney+. Manuset till filmen skrivs av Chris Bremner som ligger bakom Bad Boys for Life. Jerry Buckheimer berättar också att serien är mycket längre kommen än filmen.

Läs också om att Nicolas Cage har fått huvudrollen i den kommande filmen baserat på serien Tiger King.

Vad tror du om en National Treasure serie, ja eller nej?

NÄSTA ARTIKEL