Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Narcos säsong 4 rör sig framåt – Nya skådespelare ansluter

Narcos säsong 4 rör sig framåt – Nya skådespelare ansluter

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
30 december 2017
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
30 december 2017

Arbetet med Netflix hyllade originalserie "Narcos" går framåt. Nu meddelar streamingbolaget att Michael Peña och Diego Luna kommer att medverka i Narcos säsong 4. Likaså är det nu bekräftat att den fjärde säsongen kommer att utspelas i Mexiko.

I ett pressmeddelande har Netflix gått ut med att Michael Peña (American Hustle, Ant-Man) och Diego Luna (Rogue One, Din morsa också!) kommer att medverka i Narcos säsong 4 och eventuellt vara seriens nya stjärnor. Likaså skriver bolaget att den fjärde säsongen kommer att utspelas i Mexiko och att inspelningarna nyligen har påbörjats där.

Narcos säsong 4 planeras att ha premiär någon gång under 2018. Serien, som fokuserar på droghandeln i Latinamerika, produceras av Gaumont Television åt Netflix och har gjort stor succé världen över. Under de första säsongerna fick vi följa den notoriske kartelledaren Pablo Escobar och sedan den tredje säsongen, där vi också fick se svenske Matias Varela i en bärande roll, har serien handlat om hur affärerna fortsätter utan Escobars närvaro.

Det är givetvis många som undrar var och hur historiens resa ska fortsätta. Vad är det som egentligen kommer att hända i Mexiko? Hur kommer serien tas vidare från där? Kommer det att bli någon femte säsong eller inte?

Ja, frågorna är många, men en sak är säker. Vi kommer att uppdatera dig så fort vi vet något mer. Nedanför kan du ta del av en teaser som släpptes i samband med Netflix pressmeddelande.

Ser du fram emot Narcos säsong 4? Spana också in vår lista över kommande serier.

 

NÄSTA ARTIKEL