Mullvaden säsong 3 – detta vet vi

Mullvaden säsong 3 – detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:12 | Publicerad 14 december 2022 kl. 14:12

Återvänder Mullvaden under 2023?

Den andra säsongen av populära "Mullvaden" har gått i mål och det är hög tid att blicka mot vad som väntar i framtiden.

"Mullvaden" är det populära tv-programmet där svenska kändisar tar sig an alla möjliga utmaningar i jakten på att vinna en prispengar som uppgår till 500 000 kronor. Bland dem finns dock en "mullvad" som ska göra allt den kan för att sabotera – utan att bli upptäckt av de övriga tävlande.

Programmet gjorde debut i svensk tv under hösten 2021 och visas på Discovery+ och Kanal 5. Hösten 2022 återvände programmet med sin andra säsong. I den andra säsongen har elva svenska profiler medverkat: Lisa Ajax, Patrick Ekwall, Antonija Mandir, Rickard Olsson, Anders Svensson, Sofia Wistam, Stephen Wilson, Armand Krajnc, Tess Merkel, Johanna Lind Bagge och Thomas Wassberg.

Programledare för den andra säsongen är Jessica Almenäs.

Säsong 2 av Mullvaden gick i mål på Discovery+ den 8 december och på Kanal 5 den 15 december.

När kommer Mullvaden säsong 3?

I skrivande stund har Warner Bros. Discovery inte annonserat om en tredje säsong av Mullvaden kommer att dyka upp eller ej. Med det sagt kan vi göra en kvalificerad gissning baserad på programmets status.

Under sina första två säsonger har Mullvaden blivit en favorit i många svenska hem. Även om det inte kan räknas till de absolut största succéerna på Kanal 5 och Discovery+, så har det tillräckligt stor följarskara för att berättiga även en säsong 3. Endast baserat på programmets popularitet kan vi alltså hoppas på ännu en säsong. Något annat som talar för en fortsättning är att Warner Bros. Discovery verkar tro på projektet. Inför den andra säsongen växte exempelvis produktionen med större och mer spektakulära utmaningar – en satsning som sannolikt inte hade gjorts utan tilltro till konceptet.

Den första säsongen av programmet förärades dessutom med en Kristallen-nominering i kategorin för Årets tävlingsreality 2022.

Exakt när "Mullvaden" säsong 3 kan tänkas komma är inte känt i skrivande stund, men fortsätter nya säsonger att komma ut med samma intervall kan vi räkna med nya avsnitt under hösten 2023. Den första säsongen hade premiär i november 2021 och den andra säsongen i september 2022.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL