Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mördardockan Chucky får en ny uppföljare

Mördardockan Chucky får en ny uppföljare

Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2018

Nästa film om Chucky är på gång.

Det är nu 30 år sedan vi först fick se den skräckinjagande mördardockan Chucky. Därefter har det blivit en hel del uppföljare och reboots. Senast såg vi "Cult of Chucky", som hade premiär 2017. Snart får vi se nästa tagning, inspelningen påbörjas i september. 

MGM planerar att göra en uppföljare på klassikern Childs Play som handlar om mördardockan Chucky. Filmen släpptes för första gången 1988. Det är Collider som går ut med nyheten.

I den första filmen får vi följa en mamma som är änka och ger sin son en docka i födelsedagspresent. Men något de inte vet är att dockan är besatt av själen till mördaren Charles Lee Ray (Brad Douif), Anledningen till dockan har en förbannelse över sig är för att Charles Lee Ray blev mördad av poliser i en leksaksaffär. Där fäste sig hans själ i en docka, Chucky. Är du sugen på mer skräck, kolla in bilderna på The Nun här.

Lars Klevberg som gjort Paranoid kommer att regissera denna uppföljare, och filmen följer ett manus skrivet av Tyler Burton Smith som bland annat jobbat på succéfilmen Kung Fury.

David Katzenberg och Seth Grahame-Smith kommer att tillsammans producera. Filmen förväntas påbörjas i september i år och inspelningarna sker i Vancouver. Troligtvis kommer vi att få se franchisens veteran Jennifer Tilly återvända. Se våra exklusiva intervjuer med Jennifer Tilly och Chuckys skapare Don Mancini!

Här nedan kan du se trailern till "Child's Play" från 1988: 

Är du sugen på en ny film med mördardockan Chucky?

NÄSTA ARTIKEL