Jennifer Lopez

Missa inte: Jennifer Lopez gör sin livs roll i hämndfilm om strippor

Eric Diedrichs
16 november 2023 kl. 06:11

Wall Street-pampar se ut – en ny vargflock är i stan!

Det skrevs mycket om "Hustlers" när filmen släpptes 2019, men kanske främst om Jennifer Lopez insats. Nu finns filmen att se hos flera streamingtjänster.

Filmer om bedragare finns det gott om. För några veckor sedan fick vi exempelvis ta del av Pain Hustlers på Netflix om ett girigt läkemedelsföretag som skor sig på att bidra till opioidkrisen och på bio rullar Dumb Money som – med ett helt annat politiskt perspektiv – skildrar hur en youtuber lyckades pumpa upp GameStop-aktierna och blåsa börsmäklarna som satsat på en nedgång.

2019 släpptes en annan film om bedragare, Hustlers, med Jennifer Lopez i huvudrollen. Här på Filmtopp fick den 4 av 5 i betyg, vilket också speglade det generella kritikermottagandet världen över. Under Lorene Scafarias regi bjöds vi på en annorlunda bedragarhistoria om en grupp strippor som bestämmer sig för att vända på steken, hämnas och blåsa ett gäng rika Wall Street-knösar.

Jennifer Lopez gör sin livs roll

J-Lo fick en hel del beröm för sin insats och jag håller med om att hon förmodligen aldrig har varit bättre som skådespelare. Andra nämnvärda namn som syns framför kameran är Julia Stiles, Constance Wu, Lili Reinhart och Cardi B.

Hustlers finns att streama hos flera aktörer och som det ser ut nu kommer den inte vara särskilt svår att få tag på framöver heller. Klicka här för att se var Hustlers finns att streama.

Fler filmer om bedragare:

NÄSTA ARTIKEL