Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
7 filmer och serier med Mila Kunis du måste se

Mila Kunis och Ashton Kutcher ber om ursäkt för stödet till Danny Masterson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 september 2023

"Vi stödjer offren"

När straffet mot Danny Masterson skulle fastställas skickade Mila Kunis och Ashton Kutcher in karaktärsbrev till domaren och vädjade om ett mildare straff. Detta ångrar de nu.

Häromdagen fastställdes domen mot Danny Masterson, som dömdes till 30 år i fängelse för att ha våldtagit två kvinnor i sitt hem. I samband med detta uppdagades det att flera Hollywoodstjärnor, däribland Mila Kunis och Ashton Kutcher, skrivit positiva karaktärsvittnesmål i hopp om att mildra Mastersons straff.

I sitt brev skriver Mila Kunis att hon anser att det är "nödvändigt" att dela med sig om det "anmärkningsvärda inflytande" Danny Masterson haft på hennes liv och andras.

Hon beskriver honom som "en förebild", "en otrolig vän" och "en enastående storebrorsfigur", vars "omtänksamma natur" har hjälpt henne att "växa som person och professionellt". Hon säger också att han hjälpte henne, och många andra, att "undvika droger" i en "industri där pressen och frestelsen för drogbruk kan vara överväldigande".

Mila Kunis och Ashton Kutcher ber om ursäkt för stödet till Danny Masterson

Nu ber Kunis och Kutcher om ursält för att ha försvarat sin gamla kollega, som spelade mot dem i succéserien That 70's Show.

"Vi är medvetna om den smärta som har orsakats av karaktärsvittnesmålen, som vi skrev för Danny Masterson", säger Kutcher i en video som han publicerade på sett Instagram-konto. "Vi stödjer offren. Vi har gjort så historiskt sett genom vårt arbete och kommer att fortsätta att göra så framöver", tillägger Mila Kunis.

Därefter förklarar Kunis och Kutcher varför de skickade in sina karaktärsvittnesmål:

"Breven skrevs inte för ifrågasätta det juridiska systemets legitimitet, eller validiteten i domarens beslut. De var avsedda för domaren att läsa och inte för att underminera offrens vittnesmål eller traumatisera dem på nytt på något vis.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

NÄSTA ARTIKEL