Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael Cera

Michael Cera klar för Amy Schumers komedi Life & Beth

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 april 2021

Amy Schumer regisserar, skriver manus och producerar serien.

Den Disney-ägda streamingtjänsten Hulu kommer att släppa Amy Schumers komediserie “Life & Beth”. Serien består av tio avsnitt och nu står det klart att Michael Cera ska spela mot Amy Schumer själv.

Life & Beth är planerad att släppas någon gång under 2021 på streamingtjänsten Hulu. Serien handlar om Beth, spelad av Amy Schumer, som utifrån sett verkar ha ett perfekt liv. När hon tvingas ta itu med sitt förflutna och lära sig hur hon blev den hon är i dag visar det sig att det kommer att bli svårt att gå vidare i livet.

Michael Cera har inte synts till på de stora skärmarna sedan FOX/Netflix-produktionen Arrested Development avslutades 2019. Innan det är han känd för sina roller i Superbad och Scott Pilgrim vs. the World. Enligt The Hollywood Reporter ska han nu spela rollen som lantbrukaren och kocken John i Life & Beth.

Life & Beth är Amy Schumers debut som manusförfattare till en tv-serie. Det är Amy Schumer själv som producerar serien tillsammans med Kevin Kane, Daniel Powell och Ryan McFaul.

Loke Westberg

VIDARE LÄSNING:
Amy Schumer som boxare?
Arrested Development (säsong 5)

NÄSTA ARTIKEL