Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Melodifestivalen 2022 – Allt om deltävling 2

Melodifestivalen 2022 – Allt om deltävling 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 februari 2022

Västkusten nästa turnéstopp

Melodifestivalen 2022 är igång. Efter den första deltävlingen som var i Malmö är det dags för musiktävlingens inhemska turné att röra sig uppåt i landet.

MER LÄSNING:

I slutet av december förra året kunde vi rapportera att den efterlängtade upplagan av "Mello" var i gungning. Turnén uppgavs av Aftonbladet vara omöjlig med de restriktioner som gällde vid tiden, men när molnen lättade ljusnade även prognosen för deltävlingarna. Nu kan TV-tittarna glädja sig åt att programmet är igång i högsta grad. 

Den första deltävlingen har varit och gav oss nummer av bland annat Young Royals-stjärnan Omar RudbergTheoz, Robin Bengtsson och Shirley Clamp. Nu är det dags att rikta blicka framåt mot den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2022.

Den här gången bär turnén av till Göteborg, där sammanlagt sju bidrag ska göra upp om avancemang. Bland dem har har vi LIAMOO som ställer upp med sin låt Bluffin, Niello & Lisa Ajax med Tror Du att Jag Bryr Mig och John Lundvik med Änglavakt. Nedan hittar du datumet för den andra deltävlingen samt alla deltagare.

Melodifestivalen 2022 – Deltävling 2

Plats: Göteborg

Datum: 12 februari

Artister och låtar:

1. LIAMOO - Bluffin 

2. Niello & Lisa Ajax - Tror Du att Jag Bryr Mig 

3. Samira Manners - I Want To Be Loved 

4. Alvaro Estrella - Suave

5. Browsing Collection - Face In The Crowd

6. John Lundvik - Änglavakt

7. Tone Sekelius - My Way

Efter Mello deltävling 2 får vi senare i februari får även se deltävling 3 och 4 som äger rum i Linköping och Lidköping. Då ska inte minst Idoljurymedlemmen Anders Bagge försöka fånga den svenska publiken med sin låt Bigger Than The Universe

Här hittar du schemat för alla deltävlingar i nya Melodifestivalen.

NÄSTA ARTIKEL