Max Anger säsong 2: Detta vet vi!

Max Anger säsong 2 – Detta vet vi!

Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:49 | Publicerad 03 juni 2021 kl. 06:00

Kommer serien tillbaka med nya avsnitt?

Viaplays nya serie "Max Anger" bjuder på en hel del spänning i sin första säsong. Och redan i samband med premiären är det många som undrar om vi kommer att få se Max Anger säsong 2. Filmtopp har grävt i frågan…

"Max Anger" är ännu en i raden av storsatsningar från Viaplay – denna gången är det i form av en originalserie med bland andra Adam Lundgren och Evin Ahmad i huvudrollerna. Serien, som är en av Viaplays mest ambitiösa hittills, tar vid 1996 och handlar om sammanslagningen mellan statligt ägda Telephonera och ett ryskt telenät.

Sammanslagningen är dock inte utan problem och i samband med att affären ska genomföras uppstår ett växande oro för ryskt spionage. Max Anger är fullspäckad med allt från actionfyllda biljakter till mystisk och lömskheter.

Premiär på Viaplay den 6 juni.

MER LÄSNING:
Allt nytt på Viaplay i juni 2021

Kommer det en Max Anger säsong 2?

Viaplay har varit väldigt hemlighetsfulla angående fler säsonger av Max Anger, men vi skulle vilja våga oss på att säga att det mesta talar för att vi kommer att få se en fortsättning. Dels har NENT Group satsat stenhårt på serien och dessutom finns det mycket mer material att hämta från. 

I Filmtopps intervju med Evin Ahmad spekulerade hon i en eventuell fortsättning:

– Jag vet inte om det blir en ny säsong för de säger inte så mycket, men jag hoppas. Det finns fler böcker och det går absolut att bygga vidare på serien. Det hade varit superkul men än så länge vet jag inget, säger Evin Ahmad.

Även i vår intervju med Adam Lundgren får vi några hintar som pekar på att vi kan hoppas på mer "Max Anger":

– Han som skrivit manus skissar lite på idéer om [säsong ett] skulle flyga.

Vi kan med andra ord inte garantera något riktigt ännu, men det ser ljust ut för en säsong 2 av Max Anger. Skulle en kommande säsong annonseras officiellt så är det rimlig att tro att den skulle ligga ungefär ett år framåt i tiden.

Filmtopp uppdaterar er med mer information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:
Bästa serierna på Viaplay

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL