Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey hoppar guvernörsvalet i Texas

Carl-Christian Frunck | Nyhet
29 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
29 november 2021

Skådespelaren ska fortsätta hjälpa företag och entreprenörer

Oscarsvinnaren Matthew McConaughey lägger korten på bordet och ställer inte upp i guvernörsvalet i Texas. Detta meddelar han i ett videoklipp på Instagram.

Efter en tids tänkande har skådespelaren Matthew McConaughey bestämt sig för att inte ställa upp som kandidat till guvernörsvalet i Texas. Istället tänker skådespelarstjärnan fortsätta att investera i entreprenörer, företag och organisationer som fokuserar på att människor ska ha möjlighet att lyckas i livet.

– Som ett enkelt barn fött i den lilla staden Uvalde, Texas, föll det mig aldrig in att jag en dag skulle komma ifråga för politiskt ledarskap. Det är en inspirerande väg att begrunda. Det är också en väg som jag inte väljer att ta i detta ögonblick, säger han i en video på Instagram.

Matthew McConaughey stod inför en deadline den 13 december om att ställa upp som kandidat till posten som Texas guvernör i konkurrens mot republikanen Greg Abbott. I en undersökning från universitet i Texas från juli i år så kunde 44 procent av delstatens röstberättigade tänka sig rösta på Matthew McConaughey jämfört med Greg Abbott som fick 35 procent av rösterna, skriver The Hollywood Reporter.

Just nu är Matthew McConaughey aktuell i den animerade filmen Sing 2 som har biopremiär den 22 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL