Massiva stödet till Christina Schollin efter Hans Wahlgrens död

Massiva stödet till Christina Schollin efter Hans Wahlgrens död

Axel Diedrichs
13 maj 2024 kl. 19:05

En enorm kärlek visas för Schollin

Över 200 000 personer har visat sitt stöd för Christina Schollin efter att hennes man, skådespelaren Hans Wahlgren, har gått bort.

Den 10 maj nåddes vi av nyheten om att skådespelaren Hans Wahlgren, som var pappa till Pernilla Wahlgren och livskamrat till Christina Schollin, har gått bort. Han dog efter en tids sjukdom och blev 86 år gammal. Familjen har alla uttryckt sin smärta och sorg över förlusten, och nu även Schollin som i ett inlägg på Instagram berättar vad det hela betyder för henne. Hon skickar också varma hälsningar till alla de tusentals människor som visar sitt stöd. 

Massiva stödet till Christina Schollin efter Hans Wahlgrens död
Skärmdump via Christina Schollins Instagram-konto.

Massiva stödet till Christina Schollin efter Hans Wahlgrens död

I sina första ord efter efter Hans Wahlgrens död, skriver Christina Schollin att "sorgen är oändlig" och att hon är tacksam över att "familjen fick en så fin tid tillsammans" under hans sista tid. 

– Just nu orkar jag inte skriva allt jag jag skulle vilja säga för sorgen är för stor - men läs gärna alla vackra hyllningar från mina barn och barnbarn….! Mitt varmaste tack till er alla andra som skriver så fina tankar om vår älskade Hans…, skriver hon till sina följare i ett inlägg som publicerades på Instagram för två dagar sedan. 

I ett nytt inlägg från i dag visar hon återigen uppskattning för stödet: 

– Jag känner mig omfamnad av er allas varma omtankar och jag är så tacksam när jag förstår att så många människor uttrycker sin uppskattning över Hans och den fantastiska person han var. Tack till er alla! Era ord värmer mitt hjärta och jag läser så mycket som jag kan, men jag hinner inte svara på allt personligen.

Sammanlagt har närmare 200 000 personer uttryckt sitt stöd för Christina Scholin, bara på Instagram. Förutom hjärtan som skickats har fler än 21 000 personer skickat hälsningar. 

Nedan ser du bara ett axplock av alla de stöttande kommentarer som trillat in: 

– Tänker på hela er familj. Vi kommer sakna Hans och hans humor

– Kärlek till hela familjen

– Varma tankar till dig & er fina familj

– Vi tänker på dig, kära Christina

– Världens största kram till dig och övriga familjen!

– Vi är många som tänker på er, kärlek o kramar till er alla

– Varma kramar till dig i din stora sorg

– Beklagar verkligen din och din familjs stora sorg

– Den finaste av alla dina änglar! Beklagar sorgen!

– All kärlek till dig och hela familjen, kramar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL