Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Marvelserien Runaways säsong 2 har fått klartecken

Marvelserien Runaways säsong 2 har fått klartecken

Eric Diedrichs | Nyhet
09 januari 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
09 januari 2018

Marvels Runaways kommer tillbaka med en ny säsong.

Runaways recension

Marvelserien "Runaways" har nu fått klartecken av Hulu för en andra säsong. Den andra säsongen kommer att vara längre än den första, men något exakt premiärdatum är ännu inte satt.

Runaways, som av Filmtopp beskrevs som "en modern Breakfast Club med en gnutta superkrafter" håller precis på att avluta sin första säsong. Redan igår kunde Deadline rapportera att serien har fått grön ljus för en ny säsong.

I Runaways följer vi sex tonåringar, som trots att det knappt kan stå ut med varandra, måste enas för att stå upp emot sina föräldrar som är medlemmar i en ondskefull och hemlig organisation. I rollerna ser vi bland andra Gregg Sulkin, Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer och Allegra Acosta.

Vi kam också meddela att den andra säsongen kommer att vara något längre än den första. Det är nämligen sagt att vi ska få ta del av 13 istället för tio avsnitt i nästa säsong.

Det sista avsnittet av Runaways säsong 1 kommer att bli tillgängligt på HBO Nordic onsdagen den 10:e januari. Exakt när den andra säsongen kommer att ha premiär är ännu inte bestämt, men vi får hoppas att det blir redan nu till hösten. Tills dess, spana in vår lista över nya serier som kommer att dyka upp under årets lopp.

Ser du fram emot Runaways säsong 2?