Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Marvel uppges vilja göra blodig uppföljare på Blade

Marvel uppges vilja göra blodig uppföljare på Blade

Kristian Andersson | Nyhet
05 mars 2019
Kristian Andersson | Nyhet
05 mars 2019

 Snart kan vi få se en barnförbjuden uppföljare på Blade – av Marvel.

På bilden ser vi Wesley Snipes som Blade
Foto: Westley Snipes som Blade. 

Disneys VD Bob Iger gick nyligen ut med att Marvel vill göra en satsning på barnförbjudna filmer. I samband med detta verkar det som att vampyrslaktaren Blade kommer tillbaka. 

We Got This Covered rapporterar att Marvel planerar fler Blade-filmer, och dess stjärna Wesley Snipes har tidigare hintat om en comeback; på Twitter skrev han att en ny Blade-film "är upp till Marvel", och att hans "tänder fortfarande är vassa". Om projektet förverkligas borde skådespelaren vara aktuell att återvända till titelrollen. Ytterligare uppgifter berättar att Disney redan har ett manus på sitt bord, där handlingen följer Blades dotter Fallon Grey, som tränas upp av mästaren Blade. Detta skulle då innebära att det är en uppföljare på gång och inte en remake.

Att Wesley Snipes, som idag är 56 år gammal, ger ifrån sig slingan till någon yngre kan vara ett smart drag för att filmserien naturligt ska kunna leva vidare.

Skulle du vilja se Marvel göra ny "Blade"? Läs om att Wesley Snipes och Eddie Murphy kan komma att göra film tillsammans.